Bokkespronggouda | Zakelijk
23262
page-template-default,page,page-id-23262,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Ontwerp, inrichten, styling 

Het interieur is het visitekaartje van een bedrijf. Of het kantoorruimte betreft, een winkel of horeca. Een prettige omgeving is belangrijk, voor klanten en werknemers. Het is bewezen dat als zij zich prettig voelen in hun werkomgeving er beter wordt gepresteerd.

Het is belangrijk dat het bedrijf uitstraalt waar het voor staat. De Bokkesprong helpt de bedrijfsvisie tot uiting te laten komen in het interieur.

 

Wij zorgen voor balans in identiteit en interieur

Samen stellen we de wensen en eisen op. Deze vormen de basis voor ons ontwerp. Maar we beginnen met sfeerimpressies. Uiteraard staan we ook stil bij het budget en de planning.

 

Dan gaan we op zoek naar slimme oplossingen en een eigen gezicht dat past bij het bedrijf. Uiteraard hebben we daarbij altijd oog voor zaken als duurzaamheid, akoestiek en ergonomie.

 

Compleet ontzorgen is ons doel

We kunnen er ook voor zorgen dat alle betrokken partijen zoals een aannemer, schilder, meubelmaker en stoffeerder gemaakte afspraken nakomen. En we kunnen mooie meubels en accessoires voor je aanschaffen. 

 

Een zakelijk ontwerp maken is altijd maatwerk. Wij werken tegen een uurtarief van € 85,00 exclusief btw. Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, stellen wij graag een passende offerte op. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

 

Denise van Gastel

T 06 – 55 16 36 29

info@bokkespronggouda.nl

Gebeld worden tussen 9.00 - 12.00 uur
Gebeld worden tussen 12.00 - 17.00 uur
Gebeld worden na 17.00 uur

[recaptcha]