Bokkespronggouda | Zakelijk concept
23262
page-template-default,page,page-id-23262,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

BOKKESPRONG_ZAKELIJK

Het interieur is het visitekaartje van een bedrijf. Of het kantoorruimte betreft, een winkel of horeca. Een prettige omgeving is belangrijk, voor klanten en werknemers. Het is belangrijk dat het bedrijf uitstraalt waar het voor staat. De Bokkesprong helpt de bedrijfsvisie tot uiting te laten komen in het interieur.

 

Samen stellen we de wensen en eisen op. Deze vormen de basis voor ons ontwerp. We beginnen met sfeerimpressies. Uiteraard staan we ook stil bij het budget en de planning. Vervolgens gaan we op zoek naar slimme oplossingen en een eigen gezicht welke past bij het bedrijf. Uiteraard hebben we daarbij altijd oog voor zaken als duurzaamheid, akoestiek en ergonomie.

 

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, stellen wij graag een passende offerte op. Neem gerust contact op voor een afspraak.

 

Denise van Gastel

T 06 55 16 36 29

info@bokkespronggouda.nl


    Gebeld worden tussen 9-12 uur
    Gebeld worden tussen 12-17 uur
    Gebeld worden na 17 uur

    [recaptcha]