Bokkespronggouda | Loods
21506
page-template-default,page,page-id-21506,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
foto loods

Wat wij doen

Woonwensen vertalen naar een persoonlijk en goed interieur is wat De Bokkesprong doet. Interieuradvies bij je thuis, de kleuren en indeling verbeteren, nieuwe meubels, betere verlichting of juist de styling van je huis mooier maken, we kunnen je bij dit alles verder helpen. Ook voor een 2D en 3D visualisatie, een lichtplan, keukenontwerp of  bouwbegeleiding kun je bij ons terecht. Je kunt De Bokkesprong inschakelen voor een deel van dit traject of kiezen voor het totaalpakket met ons bouwteam erbij.

 

Zodra je contact met De Bokkesprong opneemt bepalen we wat je wensen zijn, wat de planning is en bespreken we de kosten. Wij zien altijd mogelijkheden en oplossingen, kijken met een frisse blik naar een interieur en zien vaak van alles waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. Zo realiseert De Bokkesprong je droominterieur!

 

Je mag van ons verwachten dat we heldere afspraken met je maken welke we nakomen zodat het uitbesteden van zoiets belangrijks als je huis goed inrichten een prettige ervaring is.