Bokkespronggouda | Interieuradvies in de loods
21506
page-template-default,page,page-id-21506,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

INTERIEURADVIES IN DE WOONWINKEL

Ga je verbouwen, verhuizen of ben je uitgekeken op de indeling van een woonruimte en toe aan nieuwe meubels? Tijd om een nieuwe blik te werpen op jouw interieur! Het maken van keuzes en het creëren van een nieuw thuis kan soms lastig zijn. Een interieuradvies afspraak met een styliste geeft je nieuwe ideeën. In De Bokkesprongloods geven we je graag persoonlijk interieuradvies en vertalen we jouw woonwensen naar je droominterieur. Van een nieuw meubel tot een compleet interieur met verrassende kleur- en materiaalcombinaties én binnen elke woonstijl en ieder budget. We bekijken je interieur met een frisse blik en laten je weer verliefd worden op je eigen huis. De kosten voor een interieuradvies van ca. 1,5 uur zijn € 85,-. Samen met jou creëren we een verrassende combinatie welke aansluit op je leef- en woonstijl.

Jouw persoonlijke interieuradvies komt direct tot leven

Na het interieuradvies zijn al je woonvragen beantwoord en komt jouw droominterieur tot leven. Want tijdens het advies ga je direct onze woonwinkel in! Zo kun je gelijk meubels testen, de stoffen en materialen voelen en de geadviseerde kleurcombinaties bekijken. Nu komt je interieuradvies echt tot leven en maak je in één keer de juiste keuzes. Wel zo fijn! Na het advies ontvang je een wooncheque t.w.v. €85,- welke je kunt verzilveren bij een aankoop vanaf €850,-. Voor een afspraak voor dit interieuradvies bestel je onderstaand pakket of bel gelijk voor een afspraak T 0182 – 586 291.

Adres

Middelburgseweg 4 | Waddinxveen

Telefoon

06 55 16 36 29

E-Mail

info@bokkespronggouda.nl