Bokkespronggouda | Team concept
21502
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21502,page-child,parent-pageid-21508,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
team_image
projectmanager | interieurstylist

Denise van Gastel

Het project begeleiden waarbij we snel en efficiënt te werk gaan is mijn werkwijze. De indeling van een huis verbeteren, kleuren verf, interieur, verlichting en styling. Ik ben praktisch ingesteld en ga het liefst schuiven met meubels zodat jij kunt zien wat ik zie. Het is geweldig om te zien dat we een huis in relatief korte tijd kunnen transformeren waarbij de indeling, maten meubels, kleuren en styling in balans zijn. Ik ben ervan overtuigd dat een prettig ingericht huis veel invloed heeft op het welzijn van mensen. En in je huis leef je elke dag dus daar moet het goed zijn!

team_image
interieurstylist

Astrid Stolwijk

De Bokkesprong zit in een oude loods waar ik prachtige plaatjes kan creëren. Aan de styling van de loods besteed ik veel tijd zodat we je elke keer weer kunnen inspireren. Interieurstyling is mijn passie. Ik houd van persoonlijke aandacht en om je huis samen met jou mooier te maken, dat geeft mij een geluksgevoel. Mijn missie is geslaagd als jij dat gevoel ook krijgt als je thuis komt!

team_image
allround assistent

Isabel de Jong

Tijdens mijn interieur opleiding heb ik een aantal keer stage gelopen bij De Bokkesprong. Toen ik de kans kreeg om na mijn examen bij dit bedrijf te mogen werken, heb ik geen seconde getwijfeld. De manier waarop De Bokkesprong werkt spreekt mij erg aan. In elk interieur ziet De Bokkesprong mogelijkheden. Ik vind het geweldig om mijn bijdrage te mogen leveren aan dit creatieve, dynamische bedrijf.