Bokkespronggouda | Woonwinkel Gouda
21506
page-template-default,page,page-id-21506,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

WOONWINKEL

We hebben onze woonwinkel uit het centrum van Gouda verhuisd naar de loods in Waddinxveen. Deze keuze hebben we gemaakt door de Corona maatregelen. In de loods hebben we heerlijk veel ruimte. En gratis parkeren! Welkom voor inspiratie.

In de loods vind je tijdloze banken, mooie tafels met goed zittende stoelen en unieke woonaccessoires. Heb je zin om je huis warm aan te kleden? We hebben wekelijks nieuwe accessoires, van kussens, plaids en lampen tot wandpanelen en vloerkleden. Alles om jouw interieur nog mooier te maken. Wij inspireren je graag!

 

INTERIEURSTYLING

Is je huis toe aan een nieuwe look, maar wil je graag advies over hoe het aan te pakken? We spreken je woonwensen door, maken een stappenplan, je mag uitzoeken in de woonwinkel wat je mooi vindt, wij komen met een bus vol accessoires en stylen de ruimte tot in de puntjes waarbij we ook gebruik maken van je bestaande interieur. Jij kiest welke items je wilt houden. 

Adres

Middelburgseweg 4 | Waddinxveen

Telefoon

0182 - 586 291

E-Mail

info@bokkespronggouda.nl