Bokkespronggouda | Team
21502
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21502,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Wij delen graag onze passie met jou

 

De Bokkesprong biedt naast een inspirerende woonwinkel ook interieuradvies en interieurstyling bij je thuis. Denise van Gastel: “Een goed interieur kost tijd en moet groeien, daarom besteden we tijd aan jou en je interieur. Zo wordt je huis jouw thuis waarbij het onze taak is om het interieur goed in balans te brengen qua maten, verhoudingen, kleuren. Samen met een enthousiast en creatief team vertaal ik graag jouw woonwensen tot een kloppend interieur, een warm en fijn thuis”.

team_image
Vastgoedstyling | interieurontwerp & styling

Denise van Gastel

De indeling van een huis bedenken of verbeteren, kleuren verf, interieur, verlichting en styling adviseren is mijn specialiteit. Wanneer we na het advies de inrichting en styling mogen uitvoeren is dat de kers op de taart! Ik ben praktisch ingesteld en ga het liefst schuiven met meubels zodat jij kunt zien wat ik zie. Het is geweldig om te zien dat een huis waar de indeling, maten meubels, kleuren en styling in balans zijn zoveel invloed heeft op mensen. En in je huis leef je elke dag dus daar moet het goed zijn!

team_image
Vastgoedstyling | interieurstyling

Astrid Stolwijk

De Bokkesprong, een fantastische loods waar ik prachtige plaatjes kan creëren. Aan de styling van de loods besteed ik veel tijd zodat we je elke keer weer kunnen inspireren. Interieurstyling is mijn passie, in de winkel en bij je thuis. Ik houd van persoonlijke aandacht en om je huis samen met jou mooier te maken, dat geeft mij een geluksgevoel. Mijn missie is geslaagd als jij dat gevoel ook krijgt als je thuis komt!

team_image
Stagiair | HMC Rotterdam

Isabel

team_image
Stagiair | HMC Rotterdam

Sterre